opc_loader
Winkelwagen

Oud-voor-nieuw regeling

Als u via Leesdeal.nl een elektrisch en/of elektronisch apparaat koopt, kunt u het ‘oude’ (afgedankte soortgelijke) elektrische en/of elektronische apparaat naar ons opsturen. De retourkosten worden door Leesdeal.nl vergoed. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het elektrische apparaat zelf in te leveren bij een inleverpunt bij jou in de buurt, of bij de gemeentelijke afvalstraat.

Maand keuze leespakket jaar 12x

Het lezen van een goed tijdschrift blijft één van de meest ontspannende bezigheden die er zijn. Verrast worden door een goed verhaal, onder het genot van een goede bak thee of een heerlijk kopje koffie op de bank. Even een momentje voor jezelf. Anders dan op internet, waar je bewust op zoek gaat naar bepaalde informatie, doe je via tijdschriften op veel spontanere wijze informatie en ideeën op.

Reden genoeg dus om een abonnement te nemen op een leespakket. Een pakket waarmee u ook nog eens tientallen euro’s goedkoper uit bent dan de gemiddelde winkelprijs. De bezorging is bovendien gratis.

Deze tijdschriften zijn ongelezen en worden meteen uw eigendom! Het betreft hier de niet verkochte winkelexemplaren van de magazines (retouredities).

107,40 71,40 U bespaart: 34%

Keuze maandblad 1

Uitverkocht

Beschrijving

Leespakket 3 toptitels naar keuze voor slechts € 5,95 per maand.

Extra informatie

Het Maand Keuze Leespakket bevat onder meer de volgende titels:

Hart voor Dieren – Bloem en Plant – Mama – Gezond NU – Elle – Cosmopolitan – Tips en Trucs – Mens Health – Psychologie – Elle Decoration - Elf Voetbal - Media Totaal.

Hoe werkt het? Stel uw pakket samen door 6 keuzes aan te geven. Wij doen ons uiterste best om uw eerste drie keuzes maandelijks te leveren. Maar omdat niet elk tijdschrift 12 keer per jaar uitkomt, en sommige titels soms niet voorradig zijn, kan het voorkomen dat u incidenteel een magazine uit de optie 5 t/m 8 krijgt. 

Uw eerste levering ontvangt u 3 weken na ontvangst van uw betaling.

Dit abonnement wordt niet stilzwijgende verlengd en stopt automatisch.

Deze Leesdeal wordt u aangeboden door:

https://www.kiesuwleesmap.nl

Beoordelingen ()
Maand keuze leespakket jaar 12x heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Maand keuze leespakket jaar 12x


Laatst bekeken items