opc_loader

Menu

Mini - Tafelvoetbal - Incl. 2 Mini Voetballen - Tafelmodel

Mini tafel voetbal voor elke leeftijd! Ben je op zoek naar een ideaal cadeau? Iets wat je niet in winkels kan vinden? Een spelletje dat geschikt is voor jong en oud? Dan moet je de Mini Football Game nu proberen!

Zeg vaarwel tegen saaie spelletjes! De Mini Football Game is een leuk interactief voetbalspelletje voor het hele gezin! Je kunt het overal meenemen, omdat het erg compact is en makkelijk draagbaar is. Speel met vrienden, broers, zussen of je ouders. Geniet van een leuke tijd met de hele familie!

Waarom de Mini Football Game zo leuk is:

 • Bevordert hand- en oogcoördinatie
  Het spelletje laat kinderen bezig zijn met hun handen waardoor ze moeten focussen op het scoren. Dit bevordert de hand-oog coördinatie en motoriek van het kind.
 • Makkelijk mee te nemen
  Het spelletje is makkelijk uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Hierdoor kan je het makkelijk overal meenemen!
 • Voor jong en oud
  Het spelletje is geschikt voor zowel jong en oud. Speel met vrienden, je broers, zussen of met je ouders. Iedereen zal dit spelletje enorm leuk vinden.
 • Leuk cadeau
  Het is niet altijd makkelijk om een leuk cadeautje te vinden. Dit spelletje is leuk voor iedereen en stimuleert samen spelen! Een leuk cadeautje voor elke gelegenheid!

Specificaties:
Kleur: Meerdere kleuren
Geslacht: unisex
Diameter: 38cm

Inhoud verpakking:
1 x Mini Voetbal Game
4 x Ballen

25,00
EAN
8720892190079
Mini - Tafelvoetbal - Incl. 2 Mini Voetballen - Tafelmodel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mini - Tafelvoetbal - Incl. 2 Mini Voetballen - Tafelmodel
Review plaatsen

Meest recente reviews