opc_loader

Menu

Het Grote Geenstijl Winterboek

Winter in Nederland, dat was met bevroren voeten onder de oksels van je ouders zitten janken, dat was zestien keer door het ijs heen zakken, dat was op je noren keihard tegen die leuke blonde chick aanrijden omdat je zo verliefd was en dat was vooral ontzettend veel en vies vreten. Was... want door allerlei illegale raffinaderijen in het verre oosten en door kostbare zuurstof die zinloos de atmosfeer in wordt gepompt tijdens het presenteren van belspelletjes warmt de atmosfeer rond de aarde in ras tempo op. Wij van GeenStijl laten daar geen traan om. We vonden het hier altijd al een kudtklimaat, hadden een broertje dood aan schaatsen en natuurlijk hebben wij in Amersfoort al lang een geinig huisje voor onze kinderen gekocht, zodat die over een jaartje of 25 aan zee wonen. Nooit meer ijs, nooit meer sneeuw en altijd een zomerprogrammering op de Nederlandse televisie. Kan het mooier?

Ja! Dat kan! Om een tijdperk af te sluiten brengt GeenStijl nog eenmaal al die gezellige, knusse, ouderwetse winterdingetjes bij elkaar in een kloek winterboek. Voor iedereen die zich nog een laatste keer onder wil dompelen in koek-en-zopieromantiek. GeenStijl zet nog een keer onbeperkt erwtensoep met kluif op het menu. Laaft zich schaamteloos aan het kerstgevoel. En wat een prachtboek is het geworden. Een boek om in te verdwalen, in weg te vluchten. Buiten is het 23 graden en 23 januari, maar binnen klem je dit mieters fijne winterboek voor het hele gezin in je verkleumde knuisten. Alles is goed, voor een paar maanden dan.

Wat staat er allemaal in? Handige tafelconversaties tijdens het kerstdiner. De GeenStijl-sinterklaasgedichtenservice. De checklist goede voornemens. Een zoektocht naar de legendarische snowboardende neger en een aangrijpend winterverhaal over Gerrit de Gnoe. Hoe brengt Johannes van Dam zijn kerstdagen door? Hoe werd de videoclip Last 'Christmas' van Wham! opgenomen? Je leest het allemaal in dit boek. Doe de zonnepanelen naar beneden, kruip lekker op de bank en geniet een winter lang van Het Grote GeenStijl Winterboek.

8,95
EAN
9789046803523

Productinformatie

Auteur Nico Dijkshoorn, Nico Dijkshoorn
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Vertaald uit het Nederlands
Afmetingen 18x288x211 mm
Gewicht 519,00 gram
Druk 1
ISBN10 904680352X
ISBN13 9789046803523
Het Grote Geenstijl Winterboek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Het Grote Geenstijl Winterboek
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items