opc_loader

Menu

Koud bloed / 4

In Koud bloed 4 vooral aandacht voor Holleeder en Hét Grote Liquidatieproces, waarin elf verdachten terechtstaan voor elf liquidatiezaken. Paul Vugts maakte speciaal voor Koud bloed een wie-is-wie van alle verdachten, prachtig geïllustreerd door striptekenaar Aloys Oosterwijk.
Tussen de bekende onderwereldnamen ontbreekt opvallend genoeg die van Willem Holleeder, hoewel zijn naam altijd genoemd wordt bij liquidaties.
In dit nummer van Koud bloed ontbreekt Holleeder niet. Marcel van Roosmalen ging naar het hoger beroep van de afpersingszaak van Holleeder en schreef er een hilarisch stuk over. Gerrit Valk gaat terug in de tijd en laat zien hoe Holleeder c.s. het voetbal gebruikten om tot de bovenwereld door te dringen. Oók sport: bokser Muhammet Uysal, die volgens zijn coach olympische kwaliteiten had maar na een café-ruzie beestachtig werd mishandeld, staat wonderbaarlijk genoeg weer in de ring.
Daarnaast verhalen over de dubbele moord in Wijchen, de Baantjer-zaak 'Anna Bentveld', Leo Blokhuis over misdaadmuziek, Nico Dijkshoorn met misdaadgedichten en nog veel meer spannende true crime.

9,95
EAN
9789046805640

Productinformatie

Auteur Jan Dirk Barreveld
Overige betrokkenen Jan Dirk Barreveld
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Vertaald uit het Nederlands
Afmetingen 13x236x165 mm
Gewicht 251,00 gram
Druk 1
ISBN10 9046805646
ISBN13 9789046805640
Koud bloed / 4 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Koud bloed / 4
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items