opc_loader

Menu

A119 Mini 2 QuadHD Wifi GPS dashcam voor auto

 A119 Mini 2 QuadHD neemt zeer gedetailleerde video's op door de Sony Starvis IMX675 beeldsensor. Deze 5.0 megapixel sensor is in staat om in 2K resolutie in 60fps op te nemen.

5.0gHz Wifi
Een ander verbeterpunt t.o.v. de oudere A119 Mini is de 5.0gHz Wifi. De bestandsoverdracht gaat hierdoor een stuk sneller waardoor het downloaden van video's in een mum van tijd is gebeurd.

Automatische gebufferde parkeerstand
De A119 Mini 2 QuadHD is uitgerust met een automatische gebufferde parkeerstand bewegingsdetectie. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij door de buffering 15 seconden vóór en 30 seconden nadat een beweging wordt waargenomen.

De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Viofo HK4 Continue voeding 3-wire (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Inclusief GPS
De  A119 Mini 2 QuadHD wordt geleverd met een houder met ingebouwde GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

Optionele CPL filter
Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij
De A119 Mini 2 is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Compact design
De A119 Mini 2 is een zeer strak en compact vormgegeven dashcam. Hij past eenvoudig achter de binnenspiegel in de auto. Doordat hij nauwelijks opvalt zorgt hij voor geen hinder voor de bestuurder en is bovendien de kans op diefstal een stuk kleiner.

1.5 inch LCD scherm
Deze  A119 Mini 2 QuadHD dashcam heeft een 1.5 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

Sticker bevestiging
De  A119 Mini 2 QuadHD heeft een houder die met een sticker op de voorruit wordt bevestigd. De dashcam kan eenvoudig uit deze houder worden gehaald. Door de stevige bevestiging kan de dashcam niet van de ruit vallen en zijn er bovendien minder trillingen in het beeld.

1.6 aperture 7G lens

119,99
EAN
6972147072957
A119 Mini 2 QuadHD Wifi GPS dashcam voor auto heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
A119 Mini 2 QuadHD Wifi GPS dashcam voor auto
Review plaatsen

Meest recente reviews