opc_loader

Menu

Air Quality Monitor

Heb je last van een droge huid of keel? Dan kan het zijn dat de Co2 en luchtvochtigheidswaarden te laag zijn in je huis. Benieuwd wat je hieraan kunt doen? Lees dan snel verder en kom erachter hoe de slimme Looki Co2 Meter jou gaat helpen! Met een blik op het LCD-scherm of de slimme Looki app weet jij precies hoe het er voor staat.

Monitor de complete luchtkwaliteit van jouw omgeving met de slimme Looki Co2 Meter / Thermometer / Hygrometer / Deze draagbare luchtkwaliteitsmeter verteld jou precies of jij een hoge of lage luchtkwaliteit hebt in huis of op kantoor. Hierdoor weet jij precies wat jij moet doen om vervelende lichamelijke klachten te voorkomen.

Jouw voordelen:

Verbeter je gezondheid – Een te hoge of lage luchtkwaliteit is slecht voor je gezondheid. Voorkom prikkende ogen en een droge huid met de Looki Co2 Meter.

Ervaar een optimale nachtrust – Zorg voor een schone, geventileerde lucht en geniet van een diepere slaap in de nacht.

Meet overal gemakkelijk de Co2 waarde – Met de sterke accu neem jij jouw Looki Co2 Meter overal gemakkelijk mee naar toe. En ben je niet in de buurt van de meter? Dan raadpleeg je in een handomdraai de slimme Looki app om de waardes af te lezen.

Weet direct wanneer je moet ingrijpen – De Looki Co2 Meter geeft bij abnormale waardes een alarmsignaal af.

Geef je gezondheid een boost

Heb jij snel last van een droge huid, prikkende ogen of kriebelhoest? Dan kan het zijn dat de luchtvochtigheid in huis te laag is. Het is dan raadzaam om voldoende te ventileren of gebruik te maken van een luchtbevochtiger. Zodra je consistent de juiste luchtvochtigheid in huis behoud merk je al snel dat lichamelijke klachten snel wegtrekken en je je door de dag heen frisser en energieker voelt.

Zie in één oogopslag de actuele luchtkwaliteit, via het scherm of in de Looki app

Door het heldere lcd-scherm zie jij direct de temperatuur, luchtvochtigheid en co2 waardes in jouw omgeving. Ben je niet thuis? Raadpleeg dan de slimme Lookilife app om op een afstand de waardes af te meten. In het speciaal wordt de concentratie koolstofdioxide uitgedrukt in drie kleuren waarin je kunt aflezen hoe goed of slecht de lucht om jou heen is op dat moment.

De Co2 waardes lees je als volgt:

<800 ppm – Goed

>800 ppm – Redelijk

>1200 ppm – Matig

>1500 ppm – Slecht

>2000 ppm – Gevaarlijk

67,99
EAN
2950024586463
Air Quality Monitor heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Air Quality Monitor
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items