opc_loader

Menu

Fuegobird UG-01 2.4GHz Draadloze Gaming Headset - Bluetooth koptelefoon - Multiplatform - Geschikt voor PS4/PS5, Nintendo Switch - Rood

 • 2.4 GHz-dongle is compatibel met PS5, PS4, Switch, PC, laptop.Bluetooth 5.0 is compatibel met Android-, IOS- en WP-mobiele telefoons 3.5 mm audiokabel is compatibel met Xbox, Xbox-serie, pc, laptop.
 • 3 optionele modi zijn compatibel met de meeste van uw apparaten, u kunt de 2.4 GHz-dongle gebruiken voor uw gamingapparaat om games te spelen, Bluetooth 5.0 voor mobiele telefoons om naar muziek te luisteren, 3.5 mm AUX-kabel voor de Xbox-serie. Echt alles-in-één gaming-koptelefoon.
 • Druk op de knop op de 2.4G zender, de zender straalt blauw licht uit, wat aangeeft dat de headset is aangesloten.
 • Als u de 2.4G-zender gebruikt, verbreek dan eerst de Bluetooth-verbinding van de headset, anders maakt de headset eerst verbinding met het Bluetooth-apparaat.
 • Zorg ervoor dat de headset niet is aangesloten op de draadloze zender als u de headset via Bluetooth wilt verbinden met uw telefoon, laptop en tablet.
 • Belangrijke opmerking: Het is heel bijzonder om de headset op de Nintendo Switch te gebruiken, als je de microfoonfunctie van de headset wilt gebruiken, moet je de 2.4G USB-zendermodus van de headset gebruiken;
  In Bluetooth-modus kan de microfoonfunctie van de headset niet worden gebruikt op de Nintendo Switch.Dit is geen probleem met het ontwerp of de fabricage van de headset, maar dat de Nintendo Switch de bediening van de microfoon van elke Bluetooth-headset verbiedt.
  Lees dus goed de beschrijving en vergis je niet over dit product.

【2.4Ghz Ultra-Low Latency Connection】

 • De UG-01 draadloze gamingheadset maakt gebruik van geavanceerde 2.4Ghz draadloze verbindingstechnologie, wordt geleverd met een USB-dongle die zorgt voor stabiele en ultralage latentietransmissie binnenin, wat betekent dat u geen vertraging voelt terwijl spelletjes spelen of chatten met je vrienden.

【Zacht eiwitleer voor de hele dag comfort】

 • Oorbeschermer en hoofdband zijn gemaakt van eersteklas leer, dat zacht en ademend is. Deze Bluetooth-gaminghoofdtelefoons zijn ook opvouwbaar, hoofdband verstelbaar, 230 g lichtgewicht. Al deze ergonomische ontwerpen zijn bedoeld om u een comfortabele draagervaring te bieden tijdens uw game- of muziektijd.

【Meeslepende gaming-geluidskwaliteit】

 • De UG-01 draadloze gaming-headsets, aangedreven door een 40 mm high-definition luidsprekereenheid, leveren een superieure 3D-surround gaming-geluidskwaliteit. Bovendien, door gebruik te maken van Dynamic EQ-technologie, zorgt deze gaming-hoofdtelefoon ervoor dat er geen sessie of signaal verloren gaat tijdens het aanpassen van het volume. Je kunt jezelf verliezen in je games.

【Rekbare ruisonderdrukkende microfoon】

 • Deze draadloze gamingheadsets zijn uitgerust met een ruisonderdrukkende microfoon, die 80% van het achtergrondgeluid blokkeert. Ervoor zorgen dat u aan de andere kant duidelijk te horen bent. De microfoon is rekbaar, wat hem compacter en handiger maakt voor gamers. Er is ook een mute-knop op de headset. Demp of activeer de microfoon door één keer op de "Mute"-knop te drukken.

Compatibiliteit:

2.4 GHz draadloze zender:

 • PC, PS5, PS4, PS4 Pro, Slim, Switch , Laptop
 • Voor gebruik op de Nintendo Switch moet de handheld-modus de meegeleverde USB-A naar USB-C-adapter gebruiken, en de tv-modus kan de USB-zender rechtstreeks in de USB-poort van de host steken voor gebruik.

Bluetooth 5.0:

 • Laptop, Android, IOS, WP-telefoons, tablets, Switch (handheld-modus)
 • Vanwege beperkingen van Nintendo kun je de microfoonfunctie van de headset niet gebruiken als je je Nintendo Switch(handheld-modus) verbindt via de Bluetooth-modus van de headset.

3.5 mm audio kabel:

 • PS5-controller, PS4-controller, Xbox Series X-controller, Xbox One-controller,Switch

FAQ:

V: Werkt het met Xbox one?

A: Alleen compatibele Xbox one-series bij gebruik van een 3,5 mm audiokabel.

V: Werkt het draadloos met Switch?

A: Ja, maar je hebt een extra USB-C naar USB-adapter nodig.

V: Heb ik een driver nodig voor de zender?

A: Nee, plug-and-play. Het maakt automatisch verbinding met de headset.

44,95
EAN
2950025495061
Fuegobird UG-01 2.4GHz Draadloze Gaming Headset - Bluetooth koptelefoon - Multiplatform - Geschikt voor PS4/PS5, Nintendo Switch - Rood heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fuegobird UG-01 2.4GHz Draadloze Gaming Headset - Bluetooth koptelefoon - Multiplatform - Geschikt voor PS4/PS5, Nintendo Switch - Rood
Review plaatsen

Meest recente reviews