opc_loader

Menu

Kluvaro KRES100B Tens Apparaat - Elektrodentherapie Apparaat (3 in 1) voor Spierstimulatie (EMS)

Heb je regelmatig last van je rug, nek, schouders of andere spieren en gewrichten? Of wil je gewoon een ontspannende nek- of voetmassage? Dan is dit medicijnvrije TENS apparaat van Kluvaro dé oplossing! plaats simpelweg de elektroden op de plek van de pijn en kies uit één van de programma's. Ga voor één van de verschillende pijnverlichtingsopties of simuleer een echte Shiatsu of Tai Chi massage. Door het compacte model en de handige clip neem je hem bovendien gemakkelijk mee onderweg. Dit TENS apparaat wordt geleverd met twee elektrodenkabels en 8 elektroden (vier verpakkingen met twee elektroden). Met onze vernieuwde productielijn maken wij elektroden met een verbeterde kleefkracht en langere levensduur.

<>

Gebruiksvriendelijke tweekanaals stimulator

De KRES100B is een digitale tweekanaals stimulator. Aan de linker- en rechterkant van het apparaat bevindt zich één kanaal. De beide kanalen werken onafhankelijk van elkaar en beïnvloeden elkaar niet. Je kunt het apparaat uiteraard ook éénkanaals gebruiken, waarbij het andere kanaal uitgeschakeld blijft. Plaats de elektroden op de plek van de pijn, kies het juiste programma en stel de intensiteit in. De stimulator geeft stroompulsen via kabels, elektroden en de huid door aan onderliggende zenuwen. Dit verlicht de pijn, maar heeft ook een ontspannende werking wanneer het als regulier massage apparaat wordt gebruikt. Met de speciale clip kun je de stimulator makkelijk aan je broek of riem bevestigen.

Elektroden met extra kleefkracht en verbetere geleiding

De elektroden pads van Kluvaro zijn van hoogwaardige kwaliteit. De speciale gel op de patches zorgt voor een extra goede kleefkracht en een verbeterde geleiding voor de stroomimpulsen. De elektroden bevatten geen latex, waardoor er een verminderde kans op allergieën ontstaat. Bij dit Kluvaro apparaat worden 8 elektroden geleverd afkomstig van onze vernieuwde productielijn. Deze zijn ook extra bij te bestellen bij Kluvaro.

Kluvaro KRES100B TENS/EMS apparaat

Medicijnvrije pijnverlichter
LCD-Display
Compact design
Gebruiksvriendelijk
Instelbare timer
Handige clip voor onderweg
Elektroden met verbeterde kleefkracht
8 elektroden (latexvrij)

59,99
EAN
8720299216907
Kluvaro KRES100B Tens Apparaat - Elektrodentherapie Apparaat (3 in 1) voor Spierstimulatie (EMS) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Kluvaro KRES100B Tens Apparaat - Elektrodentherapie Apparaat (3 in 1) voor Spierstimulatie (EMS)
Review plaatsen

Meest recente reviews