opc_loader

Menu

Waterflosser - Monddouche - 4 Standen - Flosapparaten - Elektrisch - 350 ml Tank -

waterflosser zorgt ervoor dat je een gezond en sterk gebit hebt. De waterflosser zorgt er namelijk voor dat al het tandplak en tandsteen volledig van de tanden wordt verwijderd. De flosser is erg makkelijk en fijn in gebruik en gaat wel 30 dagen mee in gebruik! Het nieuwste model waterflosser is namelijk voorzien van een extra grote 2000mah lithium batterij. Dit is de perfecte oplossing om snel een schoner en gezonder gebit te krijgen. Kies voor veiligheid en gezondheid!


Nieuwste model waterflosser
Extra grote batterij van 2000 mah
Meest uitgebreide set
350 ml waterreservoir
USB oplaadbaar
Veilig onder de douche ( IPX7 waterdicht )
Veilig voor beugels
4 reinigingsstanden


4 reinigingsstanden

Zacht: Als je een gevoelig gebit hebt en het tandplak op een rustige manier wilt verwijderen wordt deze stand aangeraden. Het tandplak kan op deze manier op geen enkele manier geïrriteerd raken en dus extra comfortabel voor het gebit.

Normaal: Bij normale stand komen er waterstralen tussen de tanden en die zorgen ervoor dat de etensresten tussen de tanden wordt uitgespoeld. Zo is het gebit weer fris en schoon en dit allemaal binnen 90 tot 120 seconden.

Puls ( Massage ): Het gebit wordt goed schoongemaakt en gemasseerd door de hardere waterstralen die tussen de tanden doorgaan. Dit kan als een fijn gevoel worden ervaren en het gebit wordt hier nog schoner van.

Hard: Bij deze stand wordt het gebit echt grondig en snel gereinigd en zal er echt gen enkel vuil tussen de tanden blijven. Dit is de snelste stand en het water zal dan ook met de hoogste snelheid door de mond spoelen.


Een gezonder gebit:
Door de waterstralen wordt het gebit veel gezonder. Dit stimuleert namelijk de bloedsomloop in het tandvlees en hierdoor wordt het gebit ook veel sterker van. Alle bacteriën worden snel en op een gezonde manier uit het gebit verwijderd. Vaak is alleen tandenpoetsen niet genoeg om het gebit voldoende te reinigen. Vaak blijven er hierbij nog veel bacteriën in de mond achter. Ook voor mensen met een beugel is de waterflosser handig in gebruik. Een sterk gebit is de basis!

Veilig onder de douche ( IPX7 waterdicht )
De Ce.goods waterflosser is het nieuwste model en is extra waterdicht. Vaak is het fijn om lekker onder de douche je tanden te poetsen en daar dus ook de waterflosser te kunnen gebruiken. De waterflosser is tot wel 1 meter diep waterdicht en kan goed onder de douche worden gebruikt.

Verwijdert bijna 100% van het tandplak
Door de pulserende stralen verdwijnt bijna volledig al het tandplak. Alle moeilijke hoekjes en gaatjes in het gebit kan door de waterflosser gevonden worden. Hierdoor wordt al het tandsteen en alle etensresten uit het gebit verwijderd. Met een beurt wordt bijna 100% van

het tandplak verwijderd!

Inhoud van de verpakking
1x Waterflosser
4x Opzetstukken
1x USB-kabel
1x adapter
1x Luxe opbergtas
1x zilver tandarts set


Specificaties:
Merk: Ce.goods
Materiaal: ABS Plastic
Kleur: Zwart
Afmetingen: 16.8 x 8 x 26.3 cm
Gewicht: 550 gram
Certificaten: CE, RoHS
Batterij: 2000mhA lithium
Watertank capaciteit: 350 ml
Tijd volledig opladen: 4 uur
Pulse Rate: 1800 pulses per min
Aantal mondstukjes: 4

59,95
EAN
8720892029201
Waterflosser - Monddouche - 4 Standen - Flosapparaten - Elektrisch - 350 ml Tank - heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Waterflosser - Monddouche - 4 Standen - Flosapparaten - Elektrisch - 350 ml Tank -
Review plaatsen

Meest recente reviews