opc_loader

Menu

2 in 1 Loopfiets/Driewieler - Hout - Jongens en Meisjes - 1 Jaar - Speelgoed - Roze

2 in 1 loopfiets voor jouw kind

Ontdek de perfecte combinatie van plezier en functionaliteit met onze loopfiets en driewieler in 1! Deze roze loopfiets is gemaakt van sterk hout en biedt eindeloos speelplezier voor kinderen van 1 tot 3 jaar oud.

Met zijn stevige constructie en duurzaamheid is deze loopfiets en driewieler in 1 ontworpen om lang mee te gaan. Hij kan tegen een stootje en is bestand tegen de avonturen van je kleintje.

De montage van de fiets is eenvoudig en snel, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van de ritjes van je kind.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is de fiets voorzien van veiligheidshandvaten die zorgen voor een stevige grip. Het in hoogte verstelbare zadel zorgt ervoor dat je de fiets kunt aanpassen aan de groei van je kind, waardoor het altijd comfortabel en veilig kan rijden.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we deze loopfiets en driewieler in 1 aan als een prijskiller voor voordelige loopfietsen. We geloven dat plezier en kwaliteit niet duur hoeven te zijn, en we willen graag een betaalbare optie bieden voor ouders en verzorgers.

De fiets is voorzien van antilek banden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lekke banden tijdens de avontuurlijke ritjes. Daarnaast kun je de loopfiets binnen een paar minuten eenvoudig ombouwen tot een driewieler, zodat je kind op verschillende manieren kan genieten van de fiets.

Laat je kind op ontdekkingstocht gaan met deze veelzijdige loopfiets en driewieler in 1. Het biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar stimuleert ook de motorische ontwikkeling en evenwichtsgevoel van je kind. Met deze geweldige fiets kan je kind de wereld op zijn of haar eigen tempo verkennen, veilig en vol plezier.

43,99
EAN
8718836677205
2 in 1 Loopfiets/Driewieler - Hout - Jongens en Meisjes - 1 Jaar - Speelgoed - Roze heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
2 in 1 Loopfiets/Driewieler - Hout - Jongens en Meisjes - 1 Jaar - Speelgoed - Roze
Review plaatsen

Meest recente reviews