opc_loader

Menu

Bellenblaasmachines - Waterpistool - Met navulling - 69 Schiet gaten - Met LED-verlichting - Met verschillende schietstanden - Zwart

Eindeloos plezier

Met deze Bellenblaas Bazooka schiet je in één keer honderden bellen de lucht in. De bellenblaas machine heeft 69 schietgaten en zorgt voor een spectaculair effect. Start de meeste spectaculaire bellenblaas gevechten met deze krachtige Bellenblaas Bazooka!

Sterke kwaliteit

De Bazooka is gemaakt van stevig kunststof en kan makkelijk tegen een stootje. De Bazooka heeft 69 schietgaten waar de bellen uit komen, die voor een spectaculair schouwspel zorgen. Verder heeft de Bazooka een krachtige windmotor, waardoor er bij één schot al meer dan honderden bellen geschoten worden.

Stimuleer buitenspelen

Deze Bazooka Bellenblaasmachine is het ideale cadeau om jouw kind meer buiten te laten spelen. Verminder het telefoon- en schermgebruik gemakkelijk door buiten op de coolste manier bellen te blazen. Start de meeste spectaculaire en epische bellenblaas gevechten met deze Bazooka Bellenblaasmachine!

Productspecificaties

  • 69 Schietgaten
  • Inclusief navulling
  • Kleur: Zwart en Wit
  • Gewicht: 500g

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de Bazooka Bellenblaasmachine?

De Bazooka Bellenblaasmachine werkt erg makkelijk. Eerst stop je de batterijen in de machine. Daarna giet je wat navulling in het meegeleverde bakje. Dan doop je de schietgaten aan de voorkant in het bakje met de navulling. De Bazooka is nu opgeladen, richt en schiet voor een spectaculair effect!

21,95
EAN
3831127511479
Bellenblaasmachines - Waterpistool - Met navulling - 69 Schiet gaten - Met LED-verlichting - Met verschillende schietstanden - Zwart heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bellenblaasmachines - Waterpistool - Met navulling - 69 Schiet gaten - Met LED-verlichting - Met verschillende schietstanden - Zwart
Review plaatsen

Meest recente reviews