opc_loader

Menu

Bigben TW5RSSTICK Karaoke Tower met Stickers - Roze

54,00
EAN
3499550348354

Een musthave voor ieder kind dat dol is op muziek luisteren én zelf zingen: dat is deze roze karaoke set met maar liefst vijf stickervellen van Bigben. Laat kinderen met deze mooie audiotoren naar hun favoriete hits luisteren én zelf meezingen met de bijgeleverde microfoon. Extra leuk is dat kinderen deze audiotoren helemaal zelf kunnen beplakken met de schattige bijgeleverde stickers. Zo maken ze er helemaal hun eigen karaoke set van.


Audiotoren met veel mogelijkheden

Dit mooie roze exemplaar is meer dan alleen een karaoke set, het is ook een volwaardige 2.1 kanaals audiotoren met krachtige speakers met een output van 60 watt RMS. Met een functie voor FM radio, een USB-ingang voor MP3 en AUX-in 3,5 mm ingang, heb je veel mogelijkheden om muziek af te spelen. Speel bijvoorbeeld via je smartphone op Spotify je favoriete playlist af of kies voor een radiozender. Via het informatiedisplay op de voorkant van het apparaat, lees je af hoe laat het is of naar welke radiozender je op dat moment luistert.


Handige bediening

De bediening op de bovenkant van het apparaat werkt gemakkelijk door het grote formaat van de knoppen. Wil je liever op de bank blijven zitten? Dan kun je ook de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken om de karaoke set te bedienen. De stickervellen zorgen ervoor dat kinderen de audiotoren helemaal naar hun eigen smaak kunnen pimpen. De mogelijkheden die deze karaoke set biedt, maken ‘m leuk voor alle leeftijden!


Sing-a-long met roze karaoke set

Kinderen die van muziek houden, zullen ongetwijfeld heel blij zijn met deze karaoke set met een set stickervellen. Ze kunnen met deze audiotoren niet alleen naar hun favoriete muziek luisteren, maar ook de microfoon pakken en zelf de sterren van de hemel zingen. En met de aansluiting voor een hoofdtelefoon (hoofdtelefoon niet meegeleverd), kunnen kinderen ook nog eens van hun favoriete muziek genieten zonder dat ouders daar last van hebben.

Kortom, zoek je een leuk cadeau voor iemand die dol is op zingen en muziek? Dan is deze karaoke set én audiotoren met stickers van Bigben een fantastisch cadeau!

Bigben TW5RSSTICK Karaoke Tower met Stickers - Roze heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bigben TW5RSSTICK Karaoke Tower met Stickers - Roze
Review plaatsen

Meest recente reviews