opc_loader

Menu

FAMILIEPAKKET - SPELLEN

NOS Jeugdjournaal bordspel
Ervaar hoe het is om eindredacteur, cameravrouw, verslaggever of presentator te zijn van het NOS Jeugdjournaal. Begin je speurtocht naar nieuws in Nederland: reis naar verschillende steden en onthoud goed waar het nieuws dat je hebt gezien zich afspeelt. Reis de wereld over om jouw wereldnieuws te verzamelen en vind als eerste het breaking nieuws.

Losse prijs: €14,95


All You Need Is Love Bordspel
Dit is het ‘All You Need Is Love’ bordspel, gebaseerd op het populaire tv-programma. Leer elkaar beter kennen door het stellen van persoonlijke vragen. Bij een goed antwoord verdienen jij en je medespeler een hartje. Spelers gebruiken deze hartjes om een plek te verdienen in het midden van het bord. Let wel op, er zit steeds een andere speler in de liefdes caravan, waarmee jullie vriendschap op de proef wordt gesteld.

Losse prijs: € 12,50


Tweet Beats Basisset
Tweet Beats zijn hele muzikale vogeltjes die allemaal hun eigen stijl en geluid hebben. Zet een Tweet Beat in de boom op één van de vier takken en het vogeltje begint meteen muziek te maken. Elke vogel heeft zijn eigen drums, bas, melodie en zang, die passen bij zijn muziekstijl.

Losse prijs: €14,95

24,95
FAMILIEPAKKET - SPELLEN heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FAMILIEPAKKET - SPELLEN
Review plaatsen

Meest recente reviews

Laatst bekeken items