opc_loader

Menu

Goliath - Game Night In A Can Blister - Kaartspel - Partyspel

  • Partyspel voor 3-20 spelers: Schud de kaarten, kies je spel en speel voor de meeste punten.
  • Mogelijkheid om teams te vormen voor grote groepen.
  • Bevat 30 verschillende spellen voor een gevarieerde spelervaring.

Schud de kaarten, kies een paar spellen uit en spelen maar! Probeer tijdens dit partyspel als speler of als team de meeste punten te scoren om dit spel te winnen. Verzamel 3 tot 20 spelers. Zorg dat je papier, pennen en markeerstiften bij de hand hebt en maak je klaar voor een avond vol plezier!

Spelomschrijving Game Night In A Can

Allereerst moet er een Gastheer/-vrouw gekozen worden. Deze organisator leidt de spellen en leest de kaarten voor. Ook fungeert de organisator als jury bij de opdrachten. Deze gastheer kan ook wisselen bij elk spel. Bij spellen waarbij geen jury nodig is speelt de gastheer/-vrouw mee. Bij elk spel veranderd de gastheer/-vrouw. Houdt dus goed bij hoeveel punten elke speler heeft op een vel papier.

Voor de grote groepen is het beste teams samen te stellen en één gastheer/-vrouw aan te wijzen om het spel te leiden. De verwijzingen op de kaarten om nieuwe teams samen te stellen mag genegeerd worden.

De gastheer/-vrouw pakt een aantal kaarten van tafel en dat zijn de spellen die gespeeld gaan worden. Van woorden verzinnen tot een elevator pitch voor een film. Dit partyspel heeft het allemaal.

12,99
EAN
8720077296589
Goliath - Game Night In A Can Blister - Kaartspel - Partyspel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Goliath - Game Night In A Can Blister - Kaartspel - Partyspel
Review plaatsen

Meest recente reviews